top of page

Ekstralys

Dagens moderne biler har som oftest gode nærlys, men veldig dårlige fjernlys.

Vi ettermonterer ekstralys på din bil, om du ønsker tradisjonelle "bøttelykter" eller en lekker LED bar fult integrert i fronten på bilen din. Før montering går vi sammen med deg som kunde plassering av lykten og evt. bryter.

Ta kontakt for pris.

Videoen til høyre viser Lazer Linear 18 Elite, som er den lampen vi monterer mest. Den har et vanvittig lysbilde som gir deg full oversikt. Se videoen og nyt.

Videoen til høyre viser nyheten Lazer Linear 18 Elite med Nærlysassistent. Den har et vanvittig lysbilde og hele 18000 lumen, som gir deg full oversikt over hva som skjer langs veien. Når lampen merker at det kommer lys imot, reduserer den lysstyrken til ca. 4300 lumen og slår seg av på den siden lyset kommer fra, da har du mer nærlys på venstre side av veien. Se videoen og nyt.

Vi monterer og leverer alt av varsellys, gulblink, blålys, varsellys mm. Vi har stort utvalg av lys i forskjellige kategorier og prisklasser. Spør oss om tilbud, løsning til din bil. Lastebil, utrykningskjøretøy, spesialtransport, uansett type, vi kan hjelpe.

Jeg ønsker tilbud på lysmontering på min bil

Takk for interessen! Vi svarer deg så fort vi kan.

RIGID LOGO
LAZER LOGO
bottom of page